Våre tjenester

SFP Klima er en av Jærens ledende ventilasjonsentreprenører. Sammen med våre samarbeidspartnere leverer vi totaltekniske løsninger for både bedrifter og privatpersoner.

Ventilasjon

Innen fagfeltet Ventilasjon har vi flere dyktige fagarbeidere, og vi kan hjelpe med å finne riktig ventilasjonsløsning for ditt prosjekt. Vi prosjekter, tegner, monterer og leverer den ventilasjonen som du ønsker og trenger. Erfaring fra mange spesielle, trange, vanskelige, og spennende prosjekter har vi masser av, så vi finner garantert en løsning på akkurat ditt prosjekt også.
  • Prosessanlegg
  • Sentral godkjenning tiltaksklasse 2

Kjøling

Det er viktig å holde hodet kaldt i alle situasjoner! Og akkurat det er vi flinke på i SFP klima AS. Hvis du skulle trenge varme fikser vi det også, og aller helst en kombinasjon av begge deler. I «varme- og kjølefaget» er vi også langt fremme. Her prosjekterer, tegner, monterer og leverer vi alt fra små varmepumper i boliger til store kjøle- og varmeanlegg til bruk offshore.

Våre medarbeidere innehar solid kompetanse på stort sett alt som har med varme og kjøling å gjøre. Mottoet er her som i resten av SFP klima: Dette fikser vi!

Automatikk

Vi leverer nye anlegg, eller optimerer det anlegget dere har fra før.

Energi

Vi leverer nye anlegg, eller optimerer det anlegget dere har fra før.

Service og vedlikehold

Et godt inneklima er det viktigste for å holde oppe trivsel og god helse på arbeidsplassen. I tillegg er det direkte sammenheng mellom inneklima og effektivitet i produksjonen. Godt inneklima = god produktivitet.

Det er derfor viktig å holde ventilasjonsanlegget i god stand, og dette er noe våre servicemedarbeidere kan til fingerspissene. Dessuten er det god økonomi i å vedlikeholde ventilasjonsanlegget jevnlig for å unngå unødvendig store strømregninger, eller i verste fall havari.

Vi i SFP klima ønsker å gjøre alt vi kan for at ditt inneklima skal være det beste, for at du skal være produktiv.

Referanser

Prosjekter og referanser

Fungerer ventilasjonsanlegget som det skal?

Ring oss for en gratis befaring eller en prat om dine behov på 40 43 26 00